Törmäsin Instagramissa erääseen kuvaan. Se oli Tough Viking esteradan reittikartta vuodelle 2018. Sormi lakkasi samantien swaippaamasta ja jäin tuijottamaan tuota karttaa. Olin kuullut tästä tapahtumasta ennenkin mutta nyt joku liikahti sisälläni: pitäisikö? Ei nyt sentään. Vai pitäisikö oikeesti? Tägäsin kuvaan kaverin sillai puolihuumorilla ja perkule se oli heti mukana! Matkaan liittyi vielä kolmaskin, joten kekkeriseura olisi ainakin kohdillaan.

Mikä Tough Viking?

Tough Viking on Helsingissä syyskuussa järjestettävä esterata -tapahtuma, joka markkinoi itseään Pohjoismaiden julmimpana ja suurimpana esteratana. Tällä radalla erotellaan viikingit sohvaperunoista – rapa lentää ja lihakset huutaa hoosiannaa, kun 10 kilometrin juoksumatkalle sijoitetaan yli 25 estettä. Kuulostaa jo etukäteen sellaiselta suht hauskalta kuolemalta.

Olisko musta siihen?

Vähän kyllä nyt mietin, meneekö mulla pupu pöksyyn. En ole virallisesti vielä ilmoittautunut. Selviänkö mä tuosta? Ehtiikö puolessa vuodessa sellaiseen kuntoon, että henkisesti ja fyysisesti kestää tämän koettelemuksen? Olenko nyt ottamassa vastaan sellaista haastetta, josta mun on mahdoton päästä läpi?

Tuo juoksumatka pelottaa eniten. Toiset on sitä mieltä, että jokainen pystyy juoksemaan sen kympin. Mutta ei kuulkaa pysty! Mulle tällä hetkellä raja olis varmaan joku 2km, tosin en ole juossut yli puoleen vuoteen niin en tiedä varmaksi.

Enkä kyllä tiedä selviäisinkö noista esteistäkään. Esteen saa ohittaa mutta rangaistuksena on sitten 30 burbeeta. En tiedä kestäisinkö tuota rangaistustakaan😂

Tää on nyt vähän sellainen itsensä haastamisen tilanne. Silloin kun epäilyttää ja pelottaa, pitäisi toisaalta mennä täysillä päin! Kun joku sanoo, ettei usko sun selviytyvän – todista niille, että pystyt! Kun itsestä tuntuu, että taidot ei riitä – kehitä itseäsi kunnes ne riittävät! Yleensä ne mahtavimmat kokemukset ja parhaat onnistumisen tunteet koetaan juuri silloin, kun ylitetään omia rajoja.

Olisko tässä siis mun koetinkivi? Ja toimisihan tämä motivaation lähteenäkin seuraavalle puolelle vuodelle: tuonne ei nimittäin todellakaan lähdetä huonokuntoisena! Tämä tarkoittaisi juoksu- ja voimatreeniä aika paljon lisää. Lisäksi paljon toiminnallista treeniä ja tästä välillä pilkahtelevasta negatiivisesta asenteesta pitäisi päästä eroon. Kuoriutuisiko musta näillä eväillä oikea viikinki?

Olishan se nyt ihan sikasiistiä päästä puolen vuoden päästä sanomaan, että tahkosin tämän läpi! Osaan jo kuvitella, kuinka makealta tuntuu ryömiä sen maaliviivan yli ja siinä kohtaa tuskin yhtään harmittaisi, että lähti mukaan. Ehkäpä siis siirryn tästä ilmoituskaavaketta täyttämään😉

Videota viime vuoden Helsingin tapahtumasta:

Mites te muut? Tykkäättekö käydä haastamassa itseänne tällaisissa tapahtumissa? Vai onko nää ihan hulluja juttuja?

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi

Kuvat: www.toughviking.se/fi/

One thought on “Voisinko mä olla Tough Viking?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edellinen postaus
Edellinen postaus
Eilinen syntymäpäivä toi tullessaan sellaisen pienen mukavan taloudellisen edun, kun…