Parasta Ennen -blogi

Parasta Ennen -blogi on elokuussa 2017 perustettu hyvinvointiin, laihdutukseen ja liikuntaan keskittyvä blogi. Blogi kertoo aikuisen (tai lähes) naisen taistelusta kiloja vastaan, itsetunnon ja kehonkuvan kehityksestä, liikunnallisen elämäntyylin omaksumisesta ja kaikesta elämästä siitä väliltä ja vierestäkin. Blogi on rehellinen, sarkastinen, humoristinen, pohdiskeleva, avoin ja välillä turhankin tunneperäinen. Tavoitteena olisi löytää tasapaino vaakalukeman, onnellisuuden ja aktiivisen arjen välillä.

Blogin takana on 32-vuotias kahden lapsen äiti. Aloitteleva ilma-akrobaatti ja jonkinlainen tankotanssija. Kukkien, viinin ja koirien rakastaja. Laihduttaja, kulinaristi ja tunnesyöjä.


Haluatko tehdä yhteistyötä?

Vaikka blogin kirjoittaminen on ensisijaisesti harrastus, voin tehdä myös yhteistyötä oman blogin aihepiiriin soveltuvien tuotteiden ja palveluiden kanssa. Minulle on tärkeää, että yhteistyö on omien arvojeni, mieltymyksieni ja tavoitteiden mukaista – en siis mainosta laihdutuspillereitä, pikavippejä tai pelifirmoja😉

Onko mielessäsi tähän blogiin soveltuva yhteistyöprojekti? Ota yhteyttä!

henna@parastaennen.fi

 

Henna-parasta-ennen-blogi-laihdutus-dieetti-ruokavalio-liikunta-tankotanssi